Mob.phone: +38165 2172930 Email:office@skippertravel.rs

O nama

SKIPPER luxury limo servis iz Beograda je specijalizovano transportno preduzeće sa velikm iskustvom u najmu vozila sa vozačima za usluge prevoza putnika. Bavimo se rentiranjem luksuznih putničkih kombi vozila i automobila sa vozačima za prevoz putnika u zemlji i inostranstvu. Ono što nas karakteriše i izdvaja od drugih kompanija jeste to što smo jedina kompanija iz oblasti limo i shuttle servisa koja u svom voznom parku isključivo raspolaže sa vozilima MERCEDES BENZ najnovije generacije, kao i naša preciznost u planiranju puta i proceni vremena koje je potrebno da stignemo do odredišta. U dogovoru sa Vama pronalazimo najbrži put i unapred dogovaramo pauze po želji klijenta i pratimo vremenske uslove koji nas očekuju tokom putovanja. Naš fokus je pružanje najboljeg i najekonomičnijeg rešenja, koje je u potpunom skladu sa vašim potrebama. U dogovoru sa Vama pronaći ćemo najbolje rešenje za vaše potrebe u vašem dnevnom ili dugoročnom poslovanju. Sva vozila su starosti do 5 godina i crne su boje, sa zatamnjenim termo staklima u putničkom delu.

Takodje, sva naša vozila poseduju klima uredjaj, TAG uredjaj (el. naplata putarine) Wi-Fi ruter za Srbiju i svu ostalu opremu koja garantuje udobnu i sigurnu vožnju za bilo koju destinaciju. Uz svako vozilo po zahtevu klijenta obezbedjujemo i dodatnu opremu koja se NE doplaćuje. A to je : dečije sedište, krovni kofer, frižider, tablet računar, punjač za mobilne telefone (Android i IOS).


VIP vozilo

Uz VIP vozilo (MERCEDES V CLASS) klijentima je potpuno besplatno na raspolaganju mini bar (bez ograničenja) sa rashladjenim alkoholnim i bezalkoholnim pićima,instant kafama, apetisanima, slatkišima, kao i Wi-Fi ruter za Srbiju i Evropu. Naši vozači govore engleski jezik, a po želji klijenata obezbedjujemo vozače koji govore francuski, španski, nemački, ruski, turski, kineski ili hebrejski jezik (uz doplatu). Uz podršku partnerskih kuća u mogućnosti smo da u svakom trenutku realizujemo bezbednu i udobnu vožnju na najvišem nivou manjih ili većih grupa angažovanjem autobusa različitog kapaciteta.